Menu Premium
Loading...

FIFA 13 Wii U Trailer

Gamekings Redactie 16/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

FIFA 13 is al de meest succesvolle game op de oudere consoles, maar gaat dit ze ook lukken op nieuwe Nintendo console die dit jaar uit komt? De Wii U zit er aan te komen en wat kunnen de nieuwe functies zoals de GamePad toevoegen aan deze sportgame? Je ziet het in de FIFA 13 Wii U Trailer.

Eén van de nieuwe features waar je op de Wii U van mag genieten is de mogelijkheid om je GamePad te gebruiken als realtime manager/coach. Zo kun je on-the-fly spelers wisselen en tactische beslissingen doorvoeren. Zonder dat irritante pauzeren kun je Ballotelli eruit halen als hij bij een tegenstander (heel per ongeluk) even zijn noppen in zijn gezicht heeft gedrukt en kun je joue verdedigers aanvallender in laten lopen of je aanvallers andere looplijnen geven.

Als je bij een vrije trap je GamePad voor je scherm houdt, kun je vanuit het perspectief van je speler kijken en op het scherm aantikken waar je de bal wilt plaatsen. Hoe dit precies in zijn werk gaat moet nog maar blijken, want wordt het zo niet te makkelijk bijvoorbeeld? Een andere functie waar iedereen al jaren op zit te wachten is dat je nu kunt schieten door je controller te schudden.

De game is speciaal voor de Wii U volledig herbouwd en dat zal waarschijnlijk betekenen dat de game er een stuk beter uit gaat zien. In hoeverre de gameplay verbeterd is, moet nog blijken. Tot die tijd kun je in ieder geval kijken naar deze FIFA 13 Wii U Trailer.

FIFA 13 Wii U Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch