Menu Premium

Female-driven Skull & Bones televisieserie in de maak bij Ubisoft

Hylke Haagsma 21/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft wil een televisieserie maken gebaseerd op de aankomende game Skull & Bones. Dit is bekend geworden door The Hollywood Reporter.

Gemaakt door Atlas entertainment

De filmafdeling van Ubisoft gaat samen werken met Atlas Entertainment om een piratenserie te maken. “Ubisoft staat er om bekend innovatie games te ontwikkelen die gigantische werelden met rijke verhalen combineren”, vertelt Danielle Kreinik, Ubisoft’s director of development. Zij is executive producer van de serie samen met Jason Altman. Amanda Segel ( bekend van The Mist!) zal de eerste aflevering gaan schrijven. Uit de verhalen van Ubisoft vloeide natuurlijk al eerder de Assasin’s Creed film voort die in 2016 uitkwam.

Belangrijke rol weggelegd voor vrouwen

De tv-serie werd aangekondigd als een door vrouwen gedreven drama dat zich afspeelt in op de Indische Oceaan aan het einde van de gouden eeuw van piraterij in de 17e eeuw. Andy Horwitz en Richard Suckle van Atlas Entertainment zullen ook produceren. Alhoewel de tijd van piraten vooral uit verhalen over mannen bestaan, zijn er ook enkele verhalen over bloeddorstige piratenvrouwen die de zeeën onveilig maakte. Denk hierbij aan Anne Bonny en Mary Read. Ze dronken en vochten als kerels! Mogelijk gaan we dit soort piratenfiguren terug zien in de serie en later in de game.

Skull & Bones

De piratengame zou ergens dit kalenderjaar nog uit moeten komen. In de game kun je Assassin’s Creed achtige naval-combat verwachten, al kun je nu ook de strijd aangaan met je vrienden. Ook zul je handelsroutes kunnen plunderen samen met je vrienden. Of alleen natuurlijk, als dat meer je ding is. De game werd aangekondigd op de E3 van 2017, een flinke tijd geleden dus alweer. De game speelt zich af in het jaar 1712. Een specifiekere releasdatum dan 2019 is nog niet bekend.

Hebben jullie zin in de game? En zien jullie de aankomende serie ook wel zitten?

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch