Menu Premium
Loading...

Farming Simulator on Consoles Launch Trailer

Gamekings Redactie 04/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het leven van een boer zit veel complexer in elkaar dan alleen maar schapen scheren of koeien melken. Voor hen die van het boerenleven houden, is er tegenwoordig ook een game en dat is Farming Simulator. Binnenkort verschijnt deze voor de consoles en dat wordt gevierd met de Farming Simulator on Consoles Launch Trailer!

PC-gamers kunnen al een tijdje aan de slag met de Farming Simulator-franchise, want voor hen is het al sinds 2008 mogelijk om het leven als een boer virtueel te ervaren. Anno 2013 zijn we een aantal games in de serie verder, waarvan de laatste, zoals niet geheel onverwachts, Farming Simulator 2013 is. De console-versies van de game gaan alleen niét door het leven met deze titel. Gezien het de allereerste Farming Simulator-game op de PlayStation 3 en Xbox 360 is, wordt het jaartal achterwege gelaten en staat de game bekend als Farming Simulator.

In Farming Simulator kun je tractor rijden, koeien fokken en melken, gewassen verbouwen, noem maar op. De keuze is compleet aan jou wat voor boerderij je wilt runnen. Naarmate je verder komt in de game maak je dikke euro’s, waarna je kunt uitgroeien tot de grootste boerderij van de regio.

Ondanks dat de doelgroep waarschijnlijk minder groot is dan voor de gemiddelde game, lijkt het erop dat ontwikkelaar Giants Software wel hun best heeft gedaan om Farming Simulator zo realistisch mogelijk te maken en daarnaast leuk om te spelen. Voor de kenner zitten er namelijk een flink aantal bekende tractors en oogsters in. Wellicht is Farming simulator niet voor iedereen weggelegd, maar er zullen genoeg fans ontzettend blij worden van deze game. Farming Simulator ligt morgen in de winkels voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Farming Simulator on Consoles Launch Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch