Menu Premium

Farming Simulator 18 komt in juni naar de PS Vita en de Nintendo 3DS

Maarten van Steijn 08/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Start alvast je tractor en haal je overall uit de kast – we mogen in juni weer aan de slag met boeren in de Farming Simulator 18! Extra merken en nieuwe, moderne voertuigen, in Farming Simulator 18 voor de PS Vita en de Nintendo 3DS!

Waar alle vorige delen van de Farming Sumulator franchise alleen voor de consoles en PC speelbaar waren, betrekt developer Giants Software nu de handhelds bij deze serie. Zoals we kennen van de vorige delen, zal er ook dit deel weer een schepje bovenop gedaan worden. Zo komt er een extra modern tintje aan de vele landbouw machines en krijg je als boer beschikking tot een arsenaal van zo’n 50 machines en voertuigen. Ook worden er dit deel weer nieuwe merken toegevoegd, zoals bijvoorbeeld Challenger, Fendt, Massey Ferguson en Valtra.

We mogen dus onze handen weer uit de mouwen halen, want in de nieuwe Career Mode mogen we op Zuid-Amerikaans grondgebied producten als suikerbiet en mais tot aan zonnebloemen farmen! Ook je vee gaat weer een grote rol spelen in de levensduur en financiële uitkomst van je boerenbedrijf.

Farming Simulator 18 zal in juni 2017 te spelen zijn op de Playstation Vita en de Nintendo 3DS. Trap jij de zomer af met het onderhouden van een stuk land op je handheld? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch