Menu Premium
Loading...

The Farm 51’s Get Even krijgt een eerste teaser trailer

Karim Shehata 08/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de huidige game-industrie kennen we enkele opmerkelijke ontwikkelaars. Zo onderscheidt een ontwikkelaar als Telltale Games zich door middel van het vertellen van een verhaal, terwijl ook ontwikkelaar The Farm 51 al wat opmerkelijke titels achter z’n naam heeft staan. Laatstgenoemde ontwikkelaar is met een gloednieuwe titel bezig, in de vorm van Get Even. Deze game moet in 2015 gaan verschijnen voor de tegen die tijd current-gen consoles, terwijl ook de PC wordt aangedaan door de opmerkelijke game. Wanneer je nog geen idee hebt bij de titel kun je jezelf nu gaan opmaken voor de eerste beelden, want The Farm 51’s Get Even krijgt een eerste teaser trailer.

De Poolse ontwikkelaar zegt met deze game de lijn tussen singleplayer en multiplayer te willen doen vervagen. Dit moet volgens de studio samengaan met zeer dynamische animaties en fotorealistische graphics. Het ambiteuze project van The Farm 51 is een mix tussen thriller- en horrorelementen, verpakt in een first-person shooter. Daarnaast valt er volgens de ontwikkelaar ook genoeg te verkennen in Get Even.

Verder moet onder meer de in-game telefoon nieuwe gameplay-elementen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk om wapens af te vuren terwijl je nog om het hoekje staat. De wapens kunnen gelinkt worden met de eerdergenoemde in-game smartphone, waardoor je een beter zicht voor je schot kunt creëren.

De ambiteuze first-person shooter van The Farm 51 moet zoals gezegd in 2015 gaan verschijnen. Wanneer je in dat jaar de beschikking hebt over een PlayStation 4 of een Xbox One kun je de game spelen, terwijl zoals gezegd ook de liefhebbers van de PC niet worden overgeslagen met Get Even. Voorlopig is het echter nog even wachten op deze shooter, maar tot die tijd kunnen we genieten van de teaser trailer van Get Even.

The Farm 51's Get Even krijgt een eerste teaser trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch