Menu Premium
Loading...

Far Cry 4 Valley of the Yeti’s DLC verschijnt 11 maart

Karen Koch 26/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al een tijdje geleden dat de eerste DLC voor Far Cry 4, Escape From Durgesh Prison, uit is gekomen. Hoog tijd voor wat nieuws, dus. Ubisoft is ook zeker van plan dat te leveren, want de nieuwe Far Cry 4 Valley of the Yeti’s DLC verschijnt 11 maart.

In deze DLC zal je, zoals je misschien aan de titel al kan zien, Yeti’s tegenkomen. Misschien een vreemde keuze, maar als je ook Shangri-la kan bezoeken, waarom dan ook geen wezens uit legendes? Het idee van de DLC is simpel: je neemt de rol van Ajay Ghale aan die net een helikopterongeluk heeft overleefd. Dit betekent wel dat je gestrand bent in niet al te vriendelijke gebieden. Naast de bovennatuurlijke Yeti’s zal je ook te maken krijgen met gewelddadige cultleden. Deze zullen niet al te blij zijn met de aanwezigheid van Ajay, want zij zijn zelf op zoek naar het geheim van de vallei. Zodra Ajay zelf achter dit geheim komt, wilt hij natuurlijk voorkomen dat de bad guys dit ook te weten komen. Bang dat deze DLC een enorm solo-avontuur gaat worden? Dat hoeft niet, want de hele Valley of the Yeti’s campaign zal in co-op te spelen zijn!

Voor de mensen die het nog niet hebben uitgerekend, je moet nog een kleine twee weken wachten op deze DLC. 11 maart is de dag dat je met deze nieuwe Far Cry 4 DLC aan de slag mag op de PlayStation 3 en PlayStation 4, terwijl Xbox- en PC-bezitters een dagje eerder aan de slag kunnen met Valley of the Yeti’s. Ben je benieuwd naar wat de Himalayas dit keer voor een avontuur in petto hebben?

Bron: PlayStation

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch