Menu Premium

Far Cry 5 in co-op zorgt bij maar één persoon tegelijk voor progressie in de campaign

Maarten van Steijn 05/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al voor de E3 2017 werd bekendgemaakt dat Ubisoft bezig is met Far Cry 5. Naast het uit de doeken doen van het type setting waar we nu mee te maken gaan krijgen, werd ook al vrij snel duidelijk dat Far Cry 5 co-op gaat bevatten. Waar in Far Cry 4, afkomstig uit eind 2014, het hele co-op systeem iets te beperkt was, zou Far Cry 5 dit zwaar moeten gaan overtreffen.

Onlangs heeft de Duitse website Gamestar een video geplaatst waaruit blijkt dat de gegeven informatie na de E3 een aardige domper kon zijn voor fans van deze franchise. Het ding is namelijk dat wanneer je in co-op jezelf een weg door het fictieve Montana knalt, er maar één persoon binnen de party progressie maakt. Dit gaat waarschijnlijk dus om de host van de party. Ze noemen de co-op dan ook wel ‘friends for hire’. Met andere woorden, je mag je vrienden helpen, alleen moet je dit gedeelte zelf ook weer opnieuw doorlopen, mits je verder wilt komen in de campaign.

De die-hard Far Cry fans zullen zich hier waarschijnlijk niets van aantrekken, maar als je de game speciaal voor co-op op je lijstje heb gezet, is dit toch wel even een ding.

Far Cry 5 verschijnt op 27 februari 2018, voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Zit er wellicht een patch aan te komen om dit voor alsnog aan te passen, of lig jij hier sowieso niet wakker van? Laat het horen in de comments!

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch