Menu Premium
Loading...

Far Cry 4 A Glimpse into Kyrat trailer

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kyrat zal het gebied zijn waar al het geknal en geweld van Far Cry 4 zich zal afspelen. In de Far Cry 4 A Glimpse into Kyrat trailer is te zien wat je allemaal kunt verwachten als je in Kyrat vertoeft. Laten we zeggen dat het niet altijd een picknick te noemen is, al zijn de beelden wel prachtig te noemen.

Alles komt voorbij in de trailer, van beboste gebieden tot bergen vol sneeuw tot dungeons onder grond. Het is zeer variërend te noemen en het ziet er zeker goed uit. Zoals we van de Far Cry serie gewend zijn, moet je niet alleen oppassen voor de menselijke vijanden, maar ook voor de verschillende wilde dieren in het gebied. Van tijgers tot olifanten en neushoorns, alles komt voorbij. Ook psychedelische delen komen voorbij in de vorm van een spirituele wereld waar de regels van het echte leven niet lijken de gelden.

De trailer laat de enorme diversiteit zien die Far Cry 4 ons belooft. Ook worden we eraan herinnerd dat je mag doen en laten in de wereld van Kyrat. Of de uiteindelijke game echt zo gevarieerd is en zo mooi is nog afwachten tot de release van de game wat 18 november is.
Far Cry 4 A Glimpse into Kyrat trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch