Menu Premium

Far Cry 3 uitgesteld naar november

Gamekings Redactie 26/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De waanzinnige shooter Far Cry 3 heeft net als vele andere games voor zich, het uitstelvirus opgelopen. Ubisoft heeft bekend gemaakt dat de releasedatum van 6 september naar 28 november verhuist.

Het wordt dus toch nog even wachten voordat je na de zomervakantie terug kan keren op een tropisch eiland. Voor de verandering krijgen wij een game eens eerder voor onze kiezen dan de Amerikanen. Het land van 50 staten moet namelijk tot 4 december wachten. Waarom is deeltje drie in de Far Cry-serie vertraagd? Ubisoft is daar kort maar krachtig over: “We’re taking a little more time to create the best possible gameplay experience.”

Het bericht kwam aan het licht tijdens een Ubisoft persbericht die tevens bevestigde dat Just Dance 4 op 2 oktober verschijnt. De authentieke gitaar-game Rocksmith (waar je met een echte gitaar los kan gaan, in plaatst van zo’n plastic ding met knoppen) verschijnt voor de Xbox 360 en PlayStation 3 op 28 september. De PC-versie komt iets later, namelijk 19 oktober.

Wat er tot nu voorbij is gekomen van Far Cry 3 ziet er, als je het aan mij vraagt, veelbelovend uit. Wellicht is het daarom alleen maar goed dat Ubisoft nog even twee maandjes extra de tijd neemt om dit pareltje te polijsten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch