Menu Premium

Fans World of Warcraft alles behalve tevreden over einde Battle of Azeroth

Lars Leeftink 23/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De World of Warcraft-community staat op zijn kop. Ok, een beetje overdreven misschien. Feit is wel dat ze alles behalve tevreden zijn over het einde van World of Warcraft: Battle of Azeroth. De laatste update van World of Warcraft: Battle of Azeroth kwam vorige week uit, en mensen zijn sinds gisteren achter het echte einde van de expansion gekomen. Let dus op, want het artikel zal spoilers bevatten.

Het einde van Battle of Azeroth

De nieuwe 12-boss raid (Ny’alotha, The Walking City) werd beschikbaar voor alles en iedereen. Als gevolg daarvan gingen duizenden World of Warcraft-gamers tegelijkertijd proberen de final boss te verslaan en zo sterke loot te krijgen. Met natuurlijk als afsluiting de cutscenes die Battle of Azeroth moeten afsluiten en meestal ook linken naar het vervolg. Maar het gevecht blijkt een behoorlijk anti-climax te zijn. “Is the ending cinematic an out-of-season April Fool’s joke?” en “I couldn’t have possibly prepared for how bad that was,” zijn een paar van de vele reacties op het subreddit van Wow.

Het gevecht met de eindbaas, N’Zoth, stelt dus behoorlijk teleur. Op het moment dat N’Zoth na de battle geen HP meer heeft, komt er een cutscene. En het einde, zoals hieronder te zien is, voldoet totaal niet aan de verwachtingen en past niet bij het moment waar al een tijdje naartoe wordt geleefd. N’Zoth gaat dood en de gevolgen en rewards zijn, op zijn zachts gezegd, minimaal te noemen.

Reddit ontploft

In de uren nadat mensen de cutscene hadden meegemaakt, stond de reddit-pagina van World of Warcraft in vuur en vlam. Zelfs een paar YouTube en Twitch streamers waren niet tevreden met het einde van de expansion. “It feels to me like the devs didn’t know which direction should they take with this [expansion],” schrijft iemand “There were various themes and ideas, most of them half-baked or just not satisfying at all.”. Een andere fan schrijft:“There are times I want to actually read the lore, but Blizzard does a damn good job of convincing me to not bother. Imagine building a villain up for 15 years for it to go poof so easily.”. Het lijkt voorlopig nog wel even door te sudderen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch