Menu Premium

Fallout Shelter krijgt 3D Touch-ondersteuning middels update

Rik Koning 22/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fallout Shelter is ondertussen al bijna een jaar uit, maar dat wil niet zeggen dat er minder aandacht voor is. De game kreeg bij de release gemixte kritieken; met name over de diepgang van de gameplay waren sommige mensen niet zeer te spreken. Gezien de status van de Fallout-franchise was dat natuurlijk niet goed genoeg en daarom heeft Shelter enkele grote updates gekregen, met nu de toevoeging van versie 1.5.

De grootste aanpassing van deze patch is de ondersteuning voor 3D Touch. Hiermee kunnen bezitters van een iPhone 6S of 6S Plus rechtstreeks vanuit hun homescreen één van de vaults laden, zonder eerste door het menu te hoeven gaan. Daarnaast zijn er nog enkele handige in-game features, zoals het openen van opgeslagen opslagruimtes en daar direct opgeslagen goederen te kunnen gebruiken.

Naast 3D Touch-ondersteuning bevat de update nog enkele kleine toevoegingen. Zo kun je overbodige items vernietigen met de nieuwe scrapping-functie, waarna je de overblijfselen kan gebruiken om nieuwe objecten te maken. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe outfits voor de personages en kun je gebruik maken van nieuwe opties voor de kapsalon (nee, niet het eten).

Zijn er nog bepaalde features die jij dolgraag terug zou willen zien in Fallout Shelter? Drop het in de comments!

Bron: VG24/7

Fallout Shelter krijgt 3D Touch-ondersteuning middels update

Fallout Shelter krijgt 3D Touch-ondersteuning middels update

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch