Menu Premium

Fallout Shelter haalt in 2 weken 5,1 miljoen dollar binnen

Karen Koch 16/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zijn goede weken geweest voor Bethesda. Zowel The Elder Scrolls Online voor de consoles als Fallout Shelter draaien lekker door en zorgen voor positieve cijfertjes bij het bedrijf. Fallout Shelter is wel echt een pareltje van Bethesda aan het worden, want de game haalde in twee weken iets meer dan 5 miljoen dollar binnen!

Fallout Shelter was tijdens de E3 dit jaar aangekondigd en was direct daarna te downloaden op iOS-apparaten. Dat mensen een tekort aan Fallout hebben gehad de afgelopen jaren, mag wel blijken uit de cijfers. De eerste twee weken dan de game beschikbaar was, haalde deze dus al ruim 5 miljoen dollar, omgerekend zo’n 4,6 miljoen euro, op. Deze winst kan alleen nog maar stijgen, want Fallout Shelter moet nog naar de Android-systemen toekomen!

Daarnaast was er ook goed nieuws vanuit de Zenimax Online hoek. The Elder Scrolls Online werd ook afgelopen maand voor de consoles uitgebracht en deze doet het zeker niet slecht. Gedurende heel juni zijn er 138,000 digitale kopieën van de game verkocht. Dus mensen die een hoesje met een disc erin hebben aangeschaft, zitten hier niet bij inbegrepen. Dit aantal betekent dat The Elder Scrolls Online lekker in de top 5 van best verkochte spellen stond gedurende de maand juni.

Bethesda heeft er dus een goede periode opzitten en kan ook tegen een knallend eindejaarsfeestje opkijken: Fallout 4 komt namelijk in november nog uit! Zitten jullie te wachten op deze nieuwe game in de Fallout-reeks, of houden jullie je prima bezig met Fallout Shelter en The Elder Scrolls Online?

Bron: VG24/7

Fallout Shelter haalt in 2 weken 5,1 miljoen dollar binnen

Fallout Shelter haalt in 2 weken 5,1 miljoen dollar binnen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch