Menu Premium

Fallout 4 mods vanaf morgen voor iedereen beschikbaar op Xbox One

Tim Koelen 30/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was al een tijdje bekend dat Fallout 4 voor de Xbox One mods zal supporten. Vanaf morgen is het dan eindelijk zover en kan je aan de slag met maar liefst 667 mods. De mods zijn nu nog beperkt tot een grootte van 2GB, maar in de toekomst wil Bethesda dit nog eventueel vergroten.

Mods zullen je huidige save-game overigens niet beïnvloeden. Er wordt een aparte save-game aangemaakt als je mods installeert. Daarnaast werken mods eigenlijk bijna hetzelfde als dat je wellicht op de PC gewend bent. Heb je mods geïnstalleerd, dan moet je Fallout 4 herstarten. Ook is het mogelijk om te kiezen welke mods als eerste ingeladen worden, gezien mods met elkaar in conflict kunnen raken of elkaar juist nodig hebben. Het is alleen niet meer mogelijk om achievements te halen als je mods hebt geïnstalleerd.

In de afgelopen weken werden de mods overigens al in bèta getest door meerdere spelers op de Xbox One. Speel je Fallout 4 op de PlayStation 4? Dan moet je voor mods nog even wachten tot volgende maand tot je aan de slag kunt met mods. Ga jij modden op de console of vind je dat toch echt meer iets voor de PC? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch