Menu Premium

Fallout 4 krijgt PS4 Pro-ondersteuning in de volgende patch

Rens van Nerum 18/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Helaas bevatte de 1.8 update voor Fallout 4 alleen de mod-support en nog niet de PlayStation 4 Pro-ondersteuning. Bethesda heeft gisteren via een tweet aangekondigd dat ze deze ondersteuning wel in de volgende patch naar je PS4 Pro knallen!

Gisteren rolde onder groot enthousiasme van de gamers de 1.8 update uit voor Fallout 4, die niet alleen mod-support zou ondersteunen, maar ook spelers met een PS4 Pro blij zou maken. Echter konden we lekker aan de slag met mod-support, maar laat de PS4 Pro support dus nog even op zich wachten voor Fallout 4. Bethesda heeft in een tweet aangegeven dat dit wel gaat gebeuren in een volgende patch:

”PS4 Players can expect support in our next title update for

In een vorige tweet gaf Bethesda aan te verwachten dat de features al in de patch zaten en daarmee gamers enthousiast maakte om aan de slag te gaan in 4K resolutie met opgewaardeerde graphics:

“We expect Fallout 4 to take advantage of the PS4 Pro in 4k along with enhanced lighting and graphics features.”

Echter is deze verwachting nog niet waargemaakt en zullen deze in de volgende patch beschikbaar zijn. Wanneer Bethesda haar volgende patch gaat uitrollen is nog niet bekend, maar we verwachten dat dit binnen een paar weken zeker staat te gebeuren. We houden je op de hoogte!

Bron: VideoGamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch