Menu Premium

Fallout 4 is 12 miljoen keer verscheept

Thom Derks 13/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda heeft bekendgemaakt dat het twaalf miljoen exemplaren van Fallout 4 heeft verscheept om te voldoen aan de verwachte vraag op de dag van lancering. Echter betekent dit niet dat er op 10 november twaalf miljoen atoombommen zijn afgegaan.

In een statement verklaart Bethesda de cijfers door uit te leggen dat het gaat om de verkoop van de digitale downloads in combinatie met de fysieke exemplaren die naar retailers zijn verscheept. Met deze twaalf miljoen verscheepte exemplaren heeft Bethesda een omzet van 750 miljoen dollar behaald.

Om een voorbeeld te geven van de populariteit van de game: Fallout 4 had rond de 1,2 miljoen eigenaren op Steam op de dag van release. Ter vergelijking, The Elder Scrolls V: Skyrim had op dag één 280.000 eigenaren, wat betekent dat Fallout 4 er meer dan vier keer zoveel had.

Na het lezen van deze cijfers kunnen we de vraag of jullie de game ook gaan halen eigenlijk wel achterwege laten. Ervan uitgaande dat je de game in bezit hebt, wat vinden jullie tot nu toe van de nieuwe Fallout?

Bron: MCV

Fallout 4 is 12 miljoen keer verscheept

Fallout 4 is 12 miljoen keer verscheept

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch