Menu Premium

Fallout 4 en DOOM in je VR gezicht

Andor Joosten 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar kondigde Bethesda twee grote games aan die ondertussen zijn uitgekomen. Vandaag heeft de studio besloten om Fallout 4 en Doom recht in je VR gezicht te gooien! Als jij namelijk een HTC Vive bezit, dan kan jij volgend jaar aan de slag met de virtual reality versies van deze games.

De collector’s edition van Fallout 4 kwam met een Pipboy, maar deze versie was niet geschikt voor alle telefoons, was duur en ook nog snel uitverkocht. Mocht je in het bezit zijn van een HTC Vive dan kan je in de toekomst alsnog met een Pipboy op je arm rond lopen, maar dan in Virtual reality! Ook kan jij je Fallout hondje nog beter knuffelen, DOOM demonen van dichtbij in stukken scheuren en je recht in de actie zetten wanneer je de trekker overhaalt van de Big Fucking Gun, zodat de stukken vlees je om de oren vliegen.

Hoewel een exacte datum nog ontbreekt zal je ergens in 2017 de mogelijkheid hebben om je eerste stappen te zetten in deze games op een compleet nieuwe manier. Krijg jij hier een beetje harde plasser van? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch