Menu Premium

Fallout 4 draait op 1080p en 30fps op PS4 en Xbox One

Gamekings Redactie 22/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 2015 hebben we de eerste glimpen op kunnen vangen van Fallout 4. De wereld hield even zijn adem in tijdens de beelden die we te zien kregen en dat was niet voor niets! Nu komt er groot nieuws naar buiten, want Fallout 4 draait op 1080p en 30fps op PS4 en Xbox One.

Game director Todd Howard gaf aan dat Fallout 4 draait op 1080p en 30fps “on everything”. Even werd er gespeculeerd dat dit ook de PC-versie van de game betrof. Dit werd echter snel teruggefloten door Bethesda met een tweet, die aangaf hoe de vork echt in de steel zit. Zowel de Xbox One als de PlayStation 4 krijgen dezelfde specificaties mee en hierbij is opvallend dat de game op 30fps draait en niet op 60fps. Dit kan natuurlijk met meerdere factoren te maken hebben, maar daar wijdt Howard verder niet over uit. Het is ook mogelijk dat de ontwikkelaar voor elke speler op elk platform precies dezelfde game neer wilt zetten. De PC-gamers hebben het dan toch wel wat gunstiger, want deze zitten niet vast aan de eerder genoemde gegevens.

 

Daarnaast is de ontwikkelaar bezig met het krijgen van een Fallout 4 mod support voor op de PlayStation 4. Zowel voor de Xbox One als de PC zit deze er al aan te komen, maar Sony heeft hier nog geen antwoord op gegeven. Duidelijk is in ieder geval dat Bethesda hard bezig is met de game. Op 10 november komt Fallout 4 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Heb jij ook al zo’n zin in deze game? Laat het ons weten!

Bron: Eurogamer 

Fallout 4 draait op 1080p en 30fps op PS4 en Xbox One

Fallout 4 draait op 1080p en 30fps op PS4 en Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch