Menu Premium

Fall Guys krijgt in december een winters tintje met Season 3

Alex 26/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het populaire Fall Guys is op het moment van schrijven bezig met haar tweede seizoen. Deze werd afgelopen maand nog voorzien van een launch trailer. Het derde seizoen staat nu al voor de spreekwoordelijke deur en deze zal een winters tintje gaan krijgen.

Eerst even puzzelen

Ontwikkelaar Mediatonic had voor de bekendmaking van season 3 een ludieke actie bedacht. Voorafgaand aan deze aankondiging stuurde zij verschillende kleine afbeeldingen het wereldwijde web op. Via Twitter vroeg het bedrijf om 300 vrijwilligers. Deze vrijwilligers kregen vervolgens de bovengenoemde afbeeldingen toegestuurd en het was aan hun om het raadsel op te lossen. Het bleek om een zogeheten “Jigsaw puzzel” te gaan. Om de oplossing te kunnen krijgen moesten deze 300 mensen samenwerken. Het duurde echter niet lang voordat de volledige afbeelding gecreëerd was. De bekendmaking van het derde seizoen van Fall Guys is hierdoor een feit.

Zet je muts maar op voor Fall Guys: Winter Knockout

Het derde seizoen van deze multiplayergame gaat straks door het digitale leven als “Winter Knockout”. Er is helaas nog niet veel informatie naar buiten gebracht omtrent dit nieuwe seizoen. Wanneer spelers aan de slag kunnen met Winter Knockout is eveneens nog niet bekendgemaakt. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit gaan gebeuren aan het begin van volgende maand.

Fall Guys is te spelen op zowel de PlayStation 4 als op de pc. Duik jij weer in de wereld van deze koddige wezens zodra het nieuwe seizoen er is? Of heb jij inmiddels wel genoeg gehad van Fall Guys? Laat het ons vooral weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch