Menu Premium

Fable Legends wordt mogelijk gered

Samuel Boyd 07/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Precies een maand terug werd bekend gemaakt dat Lionhead Studios gesloten zal worden. De aanname hierbij was dat het aankomende Fable Legends geannuleerd werd. Nu blijkt er voor de Fable fans van het eerste uur toch een lichtpuntje te zijn in deze donkere tijden. Enkele medewerkers van Lionhead Studios hebben namelijk naar buiten gebracht dat de toekomst van de game nog ter discussie staat!

Eerder meldde Microsoft reeds dat de annulering van Fable Legends definitief is, maar dit blijkt dus niet helemaal waar te zijn. Lionhead Studios’ medewerkers zijn namelijk benaderd met de vraag of zij nog interesse hebben om verder te werken aan de game. Één van de medewerkers zou hebben voorgesteld dat Lionhead onafhankelijk van Microsoft verder gaat en dus nog de game kan blijven ontwikkelen. Microsoft lijkt dit voorstel serieus te nemen. Dit gerucht is echter nog niet bevestigd door andere medewerkers van de studio, noch door Microsoft zelf.

Een woordvoerder van Microsoft vertelt: “Momenteel brengen we niet meer details naar buiten naast dat de ontwikkeling van Fable Legends is stopgezet.” De woordvoerder bevestigt wel dat er nog een discussie gaande is omtrent de sluiting van Lionhead Studios.

Heb jij nog hoop voor Fable Legends, of is het einde oefening? Bespreek het in de comments!

Bron: MCVUK

Fable Legends wordt mogelijk gered

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch