Menu Premium
Loading...

Fable Legends Gamescom 2014 Trailer

Karim Shehata 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is in de afgelopen jaren al erg veel gezegd en geschreven over de Fable-serie. De eerste game werd door de meeste gamers beschreven als geniaal, maar daarna leek de serie het met het deel steeds meer in kwaliteit af te nemen. Lionhead Studios hoopt die trend natuurlijk te doorbreken met Fable Legends, welke binnenkort op de Xbox One moet gaan verschijnen. De goede bedoelingen zijn in ieder geval wel aanwezig bij zowel Lionhead als Microsoft, zoals je kunt zien in de Fable Legends Gamescom 2014 Trailer.

We zagen vandaag al erg veel games langskomen bij de Microsoft-persconferentie en sommige van deze games zijn dan ook alleen te vinden op de Xbox-platformen. Het meest choquerende was dan misschien ook wel dat Rise of the Tomb Raider exclusief verschijnt op de Xbox, maar minstens zo belangrijk voor Microsoft is natuurlijk de Fable-serie. Alhoewel het eerste deel ook op de PC is verschenen, is Fable wanneer we alleen naar de consoles kijken altijd exclusief voor de Xbox-platformen geweest en altijd een erg belangrijk onderdeel geweest van de strategie van Microsoft, ondanks de tegenvallende titels die serie heeft gekend. Gaat Fable Legends het roer omgooien voor de franchise? Een antwoord op die vraag geven is op het moment moeilijk, maar een goede indruk kun je wel alvast krijgen door middel van de Fable Legends Gamescom 2014 Trailer.

Onbekend is voorlopig nog wanneer de game precies verschijnt. Wel weten we dat Fable Legends alleen verschijnt op de Xbox One en dat dit niet meer heel lang hoeft te duren. Binnenkort wordt er overigens een multiplayer beta gehouden voor Fable Legends en daarvan is de datum wel bekend, want deze gaat op 16 oktober van start.

Fable Legends Gamescom 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch