Menu Premium
Loading...

Fable Legends Gamescom 2013 Announce Trailer

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is het de dag van de Gamescom en daar horen uiteraard übervette aankondigingen bij. Als je eerdere delen van de Fable-serie al geweldig vindt, dan kun je nu je geluk niet op. De Fable Legends Gamescom 2013 Announce Trailer laat namelijk opnieuw een stoer avontuur zien.

Fable is al sinds jaar en dag een van de toonaangevende action-adventure  role-playing games. De game heeft zijn huidige vorm te danken aan de Fable-game die in 2004 uitkwam. De game werd door critici bestempeld als een voor de tijd unieke titel. Ondertussen zijn we bijna 10 jaar verder en valt Fable niet meer weg te denken uit de game-wereld. Deze nieuwste trailer brengt je naar een nieuw verhaal in de Fable-serie. De game draait nu meer om het coöperatief samenwerken met je vrienden. Het is mogelijk met z’n alle de missies te volbrengen in de fictieve Fable-wereld Albion. Als je daar geen zin in hebt, dan kan je ook te werk gaan als The Villain en probeer je zo met je geniale duivelse brein de levens van iedereen te beïnvloeden. Fable Legends benut nu al veel van de Xbox One grafische kracht en dat is ook zeker terug te zien in de trailer.

Fable neemt je mee naar een fantasie wereld die het waard is te ontdekken. Eerdere games uit de serie hebben dat al bewezen en ik ben dan ook benieuwd of deze game ook net zo verrassend is. Fable Legend komt uit voor de Xbox One, maar meer dan dat weten we ook niet. Ga snel achterover zitten en geniet van die trailer!

Fable Legends Gamescom 2013 Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch