Menu Premium
Loading...

Fable Legends E3 2014 Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar het in Fable de bedoeling dat je in je eentje door een grote open wereld reisde en je gaandeweg quests deed, is het in Fable Legends allemaal een beetje anders. Je houdt je minder bezig met het praten met personages en het verkennen van de wereld in je eentje, maar focust zich juist hevig op het dungeon crawlen. Dit doe je niet alleen, maar in een team van vier spelers. Je raast je door een dungeon om zo unieke loot te krijgen. Wil jij meer weten? Lees dan even snel door en check hierboven de nieuwste Fable Legends E3 2014 Gameplay Trailer.

Je speelt dus in een team van vier spelers die allemaal uniek van elkaar zijn. Als je niet genoeg spelers kunt vinden, zal de computer de controle van de spelers overnemen die ongebruikt zijn. Er is ook nog een vijfde speler in deze game en dat is de vijand. Een van de spelers kan ervoor kiezen om de bad guy te spelen. Hij kijkt over de map heen met een god-view en moet proberen de good guys tegen te houden. Dit doet hij door vallen en vijanden op de map neer te zetten op specifieke plekken. Ook kan hij ervoor kiezen wanneer de boss-fights beginnen. Hij heeft dus extreem veel controle over de flow van de game en de dungeon.

Een gewaagde stap om de Fable-formule aan te pakken is het zeker, dus we zijn erg benieuwd hoe het uit gaat pakken in de praktijk. Check de Fable Legends E3 2014 Gameplay Trailer om meer te zien!
Fable Legends E3 2014 Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch