Menu Premium

Fable Anniversary is uitgesteld naar 2014

Gamekings Redactie 13/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondertussen is het al negen jaar geleden dat Lionhead Studios met de eerste Fable-game kwam. Het was een ambitieus project van designer Peter Molyneux en zou voor de volgende stap in videogames moeten zorgen. Dat heeft het niet gedaan, maar vermakelijk was de game zeker. Nu werd het tijd voor een versie met een opgepoetst uiterlijk, met de bedoeling om dit jaar nog op de Xbox 360 te verschijnen. Vandaag blijkt dat het iets langer gaat duren, want Fable Anniversary is uitgesteld naar 2014.

“Dear Chicken Chasers”, was waar ze vandaag bij Lionhead Studios hun nieuwe blogpost mee begonnen. Wat volgde was de mededeling dat iedereen die sinds de aankondiging van Fable Anniversary niet kan wachten aan de slag te gaan met deze game even langer het geduld moet opbrengen. Volgens hen hebben ze meer tijd nodig om het niveau van hun ambities te kunnen bereiken en de beste game af te leveren. Tim Timmins, lead designer bij Lionhead Studios nam de taak op zich om het slechte nieuws te brengen aan de fans. “Ik weet dat ik voor iedereen van Lionhead Studios speek als ik zeg dat we niet kunnen wachten tot jullie kunnen zien wat we hebben gepresteerd en het geeft ons groot plezier te vertellen dat je Fable Anniversary zowel in de winkels als digitaal kunt verwachten in februari 2014”, aldus Timmins.

Om de pijn iets te verwachten liet Timmins ook weten dat er in de aankomende weken een aantal screenshots onthuld worden. Ook krijgen we gameplay-beelden te zien en volgens hem zelfs een geheime aankondiging! We zullen zien en meemaken waar hij op doelt.

Fable Anniversary is uitgesteld naar 2014

Fable Anniversary is uitgesteld naar 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch