Menu Premium

F1 Race Stars Powered Up Edition komt in december naar de Wii U

Gamekings Redactie 30/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar, om precies te zijn op 6 december 2012, werd door Codemasters aangekondigd dat F1 Race Stars naar Nintendo’s laatste console zou komen. Lang was het stil en het leek erop dat dit idee geschrapt was door de ontwikkelaar en uitgeverij. Niets blijkt minder waar, want F1 Race Stars Powered Up Edition komt in december naar de Wii U. Beter laat dan nooit, toch?

Ontwikkelaar Codemasters staat erom bekend dat ze met alle liefde aan racegames werken. Ze hebben flink wat titels op hun naam staan, waarvan de meesten toch wel autogerelateerd. Vorig jaar toverde Codemasters de Formula One-serie om tot een game in een kindvriendelijker jasje, met als titel F1 Race Stars. À la Mario Kart (ja, de vergelijking kan niet ontweken worden!) kon er geracet worden met karts die op Formula One-bolides leken op circuits die bezaaid waren met wapens en power-ups.

F1 Race Stars kwam alleen uit op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Hiermee werd de Wii U overgeslagen en dat gaat Codemasters goedmaken. De F1 Race Stars Powered Up Edition voor de Wii U bevat namelijk vier nieuwe banen en negen pakketten met extra accessoires voor in de game. Om het geheel een Wii U-sausje mee te geven, kan de GamePad-controller gebruikt worden als stuur. Dit gebeurt door middel van de controller kanten naar links en rechts.

Een specifieke dag is nog niet bekendgemaakt, maar zoals luidt in de titel van dit bericht komt F1 Race Stars Powered Up Edition in december naar de Wii U. De game zal niet op disc verschijnen, maar te krijgen zijn via de Nintendo eShop.

F1 Race Stars Powered Up Edition komt in december naar de Wii U

F1 Race Stars Powered Up Edition komt in december naar de Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch