Menu Premium

F1 2019 toont nieuwe beelden in tv-commercial

frankjuniorrr 15/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een kleine twee weken wachten en dan kunnen we aan de slag met F1 2019. Codemasters heeft daarom een nieuwe tv-commercial online gezet. Hierin zijn een aantal korte beelden te zien met wat het nieuwe deel te bieden heeft.  

F1 2019 heeft meer content dan ooit 

De grootste toevoeging in het nieuwste deel van de serie is dat ook de Formula 2 aanwezig is in het spel. Het tweede niveau van de “koningsklasse” zal volledig aanwezig zijn met alle bijbehorende licenties. Door deze toevoeging zal de career mode completer dan ooit tevoren zijn. Je kunt namelijk als coureur dit jaar ook beginnen in de Formula 2. Race tegen onder andere Nyck de Vries, win je races en verdien een contract in de Formula 1.  

In het vorige deel was er al een grafische update doorgevoerd, hier doen ze in het nieuwe deel nog een schepje bovenop. De omgevingen zijn levendiger en het gebruik van lichteffecten wordt veel beter toegepast. Vooral in de nachtraces zie je dat de lichteffecten veel meer aanwezig zijn.

 

Twee maanden eerder dan vorige edities

F1 2019 komt uit op 28 juni, dit jaar dus twee maanden eerder dan het vorige deel. Ga je voor de Legends Edition, dan kun je drie dagen eerder je stoeltje claimen en krijg je de kans om te spelen als Ayrton Senna en Alain Prost.  

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch