Menu Premium
Loading...

F1 2014 Gameplay Sizzle Trailer

Jeroen Wiersma 14/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omdat eind deze week liefhebbers van Formule 1 zelf plaats kunnen gaan nemen achter het stuur, maar dan thuis op de bank of achter het bureau, knalt Namco Bandai er de F1 2014 Gameplay Sizzle trailer uit.

Het seizoen 2014 kent de meeste veranderingen sinds jaren, onder andere door veranderingen in het technische reglement. Dit betekent niet alleen nieuwe regels, maar ook nieuwe wagens en natuurlijk nieuwe coureurs waarmee je aan de slag kunt in de game F1 2014. Andere veranderingen zijn een systeem die je race-skills meet en daar de instellingen op afstemt, en een uitbreiding op de scenario mode. Natuurlijk kun je zelf de instellingen veranderen wanneer je wilt, maar dat de game uit zichzelf een geschikte uitdaging voor je zoekt en de moeilijkheidsgraad aanpast als het te makkelijk gaat, of wanneer je er juist enorm veel moeite mee hebt, is prettig te noemen.

Wat opvallend is, is de keuze F1 2014 niet uit te brengen op de PlayStation 4 en Xbox One. In het Formule 1 seizoen van 2015 gaat Namco Bandai echter al vroeg F1 2015 uitbrengen voor deze consoles en voor de PC. Vervolgens gaan ze live digitale updates aanbieden, zodat er optimaal samenspel is tussen de game en de races die je op tv ziet. Je zou kunnen zeggen dat dit wat weg heeft van de strategie die EA al een tijdje toepast met zijn footie FIFA.

Vrijdag 17 oktober kun je jezelf als een jonge Verstappen bewijzen op de meest bekende parcours van de wereld op de PC, Xbox 360 of PlayStation 3.
F1 2014 Gameplay Sizzle Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch