Menu Premium

Exclusieve content Destiny: Taken King CE wordt beschikbaar gemaakt

Karim Shehata 25/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is in de afgelopen dagen veel te doen geweest om de exclusieve content die de Collector’s Edition van Destiny: The Taken King bevat. Deze items waren namelijk exclusief voor de Collector’s Edition, waardoor je – als je de content graag wilde – de game opnieuw moest kopen. De originele game zit namelijk ook in de Collector’s Edition. Nu is Bungie daar op teruggekomen, want de exclusieve content van Destiny: The Taken King wordt beschikbaar gemaakt voor iedereen.

Dit zal echter wel gebeuren tegen een prijs. Creative Director Luke Smith zei enkele dagen geleden tegen Eurogamer nog dat Destiny-veteranen de game opnieuw moeten kopen om aan de content te komen. Zelf zegt hij nu echter dat hij overkwam als een ‘asshat’ en Smith biedt dan ook zijn excuses aan: “Toen ik mijn interview met Eurogamer las en me inbeeldde dat deze woorden van een andere willekeurige developer kwamen, leek diegene op een ‘asshat’. Die ‘asshat’ was ik, sorry”, aldus Luke Smith.

De creative director gaat nog iets verder, door te zeggen dat hij het goed wil maken met iedereen: “Mijn woorden lieten jullie denken dat we niet geven om de gamers die nu al Destiny spelen. We geven wel om jullie, we luisteren. We gaan het goed maken”, aldus Luke Smith.

Vinden jullie dit een goede beslissing van Bungie? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Bungie

Exclusieve content Destiny: Taken King CE wordt beschikbaar gemaakt

Exclusieve content Destiny: Taken King CE wordt beschikbaar gemaakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch