Menu Premium

Excitebike 64 komt deze week naar Wii U Virtual Console

Rens van Nerum 05/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Excitebike 64 was een enorm populaire dirtbike game voor de Nintendo 64 en vanaf deze week kun je deze game weer lekker spelen op je Wii U, via de Wii U Virtual Console!

Excitebike 64 was de eerste 3D dirtbike game in de Excite-fraanchise. Zijn voorganger, genaamd Excitebike, was te spelen op de NES en was erg populair in vele huishoudens. Zo’n 16 jaar later in het jaar 2000 kwam de eerste 3D Excitebike uit op de Nintendo 64, genaamd Excitebike 64. De game geeft spelers keuze uit 6 motorrijders, die ieder hun eigen vaardigheden hebben. Ook heb je keuze uit meerdere racetracks, waarover je lekker door de modder kunt sjezen en over hoge heuvels kunt vliegen.

In de game zitten ook meerdere opties verwerkt. Zo kun je bijvoorbeeld behalve racen tegen andere ook aan de slag met time-trials, voetballen met je motor, en zelfs met een track editor, waarin je je eigen tracks in elkaar kunt flansen en er vervolgens met je bike op los kunt gaan.

Excitebike 64 komt eind deze week uit op de Wii U Virtual Console. Ben jij Excited? Of laat jij hem liggen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch