Menu Premium

Ex-UFC fighter Kyle Kingsbury spreekt stem hoofdpersonage Mafia III in

Duncan Israel 05/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De in 2014 gestopte UFC fighter Kyle Kingsbury zal de stem van Lincoln Clay, hoofdpersonage in Mafia III, gaan inspreken. Dit vertelde hij tijdens een podcast met de Amerikaanse comedian Joe Rogan.

Volgens Kingsbury was dit al bij iedereen bekend, aangezien hij over de Mafia III cover story heeft getweet. Toch kwam dit nieuws als een verrassing. Kingsbury is geen UFC-legende en hij heeft al helemaal geen ervaring stemacteur, daarom is deze keuze van 2K Games een bijzondere te noemen. Zeker omdat voor Lincoln Clay, het hoofdpersonage van deze Mafia-game, een bekendere stemacteur werd verwacht.

Zo is de stem van Vito Scaletta in Mafia II, maar ook in Mafia III, vertolkt door Rick Pasqualone. Hij heeft in een heleboel grote games zijn stem laten spreken. Desalniettemin past de stem van de bebaarde Kingsbury prima bij het karakter van Lincoln Clay, zoals we in de Gamescom trailer van vorig jaar hebben kunnen horen. Mocht je toch een beter alternatief hebben voor degene die de stem van Lincoln Clay in moet spreken, laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

ex-UFC fighter Kyle Kingsbury spreekt stem hoofdpersonage Mafia III in

ex-UFC fighter Kyle Kingsbury spreekt stem hoofdpersonage Mafia III in

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch