Menu Premium

Evolve krijgt een Xbox One bèta in januari

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamescom 2014 is in volle gang en we hebben al veel nieuwe trailers voorbij zien komen. Turtle Rock Studios komt met verrassend nieuws op de proppen, want Evolve krijgt een Xbox One Bèta in januari. Dat belooft dus veel goeds!

Evolve is een nieuwe first-person shooter die wordt uitgegeven door 2K Games. Met een behoorlijk Sci-fi sausje eroverheen, schieten letterlijk de lasers en de knallen je om de oren. Tijdens de Microsoft-persconferentie werd er een nieuwe map getoond, genaamd The Distillery, en meteen wordt er goed laten zien waarover de game allemaal gaat beschikken. Zo is er een geavanceerd en dynamisch weersysteem en zijn er nieuwe dieren toegevoegd, om nog meer beleving door je beeldscherm te knallen. Ook beschikt de game over verticale gameplay, zo heb je nog meer mogelijkheden om je door een game te begeven. Leuk detail is dat de presentatie op de persconferentie werd gepresenteerd in de e-sports stijl. Zou dit dan betekenen dat Evolve ook een mooie plek krijgt toegewezen in de e-sports wereld? De tijd zal het leren.

In januari komt er een bèta uit voor op de Xbox One en zo kunnen we de game al even goed onder handen nemen voor we er echt volledig mee aan de slag gaan op 10 februari. De game komt uit op de PC, PlayStation 4 en de Xbox One.

Evolve krijgt een Xbox One bèta in januari

Evolve krijgt een Xbox One bèta in januari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch