Menu Premium
Loading...

Evolve Happy Hunting Trailer

Gamekings Redactie 11/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste officiele trailer van Evolve is een feit. De verwachtingen voor de game zijn erg hoog en ontwikkelaar Turtle Rock stelt ons met deze trailer ook zeker niet teleur. Op de screenshots werd al duidelijk dat Evolve er prachtig uitziet en dit wordt in de Evolve Happy Hunting Trailer nogmaals bevestigd.

De vier hoofdpersonen worden gedropped in deze compleet nieuwe wereld vol met mysterieuze wezens. Dit doen zij natuurlijk niet zonder uitrusting. De personages zijn zwaar bepakt met allerlei wapens en andere gereedschappen. Deze dragen zij natuurlijk niet voor niets, dus dat betekent dat er heel veel epische gevechten gaan komen. Deze gevechten zul je in Evolve vooral gaan uitvechten met óf tegen je vrienden, want de game legt de nadruk heel erg op coöperatieve gameplay. Zo ga je met vier vrienden vechten tegen één vriend, die een groot buitenaards wezen zal gaan besturen. Hierdoor krijg je een unieke vier tegen één situatie, waarbij het natuurlijk zaak is dat de game goed in balans is. Turtle Rock heeft met de Left 4 Dead-franchise al bewezen dit prima te kunnen en dus lijkt het erop dat we ons geen zorgen hoeven maken over de balans in de game.

Evolve zal in het derde kwartaal van 2014 gaan verschijnen voor de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. Eerder vandaag werd al bekendgemaakt door de ontwikkelaar dat de game op alle platformen identiek zal zijn, waardoor vooral fans van de Xbox One opgelucht adem kunnen halen. Hoe de game er tegen die tijd uit gaat zien, check je in de Evolve Happy Hunting Trailer

Evolve Happy Hunting Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch