Menu Premium
Loading...

Evolve E3 2014 Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 2014 werd er een nieuwe trailer van de game Evolve laten zien. Hierin zagen wij een  nieuw speelbaar monster en een aantal nieuwe speelbare personages. Ook waren was er een nieuwe map en natuurlijk een hoop actie. Check al het nieuws hierboven in deze Evolve E3 2014 Trailer.

Evolve is de nieuwste game van Turtle Rock Studios, de makers van Left 4 Dead en Left 4 Dead 2. Deze laatste twee genoemde games vallen een beetje in het zelfde vaarwater als Evolve. Je speelt namelijk in een team van vier mensen online. Elke speler heeft unieke abilities, die bedoeld zijn om in teamverband te gebruiken. Waar je in Left 4 Dead moest overleven terwijl er hordes zombies op je afkwamen, ga je nu op jacht naar één monster. In Left 4 Dead kon je ook met speciale zombies spelen, alleen waren deze niet heel sterk en snel uit de weg geruimd. Het monster in Evolve moet een epische ervaring gaan zijn die keer op keer anders is.

De Evolve E3 2013 Trailer laat allemaal haarfijn zien hoe de opzet van de game bedoeld is. Het is waarschijnlijk niet de allereerste keer dat je iets van Evolve ziet en het zal ook sowieso niet de laatste keer zijn. 21 oktober komt de game uit op PC, Xbox One en PlayStation 4.

Evolve E3 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch