Menu Premium
Loading...

Evolve Distillery Map Gameplay Demo

Gamekings Redactie 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Duitse Keulen vormt deze week het epicentrum van de game-industrie met dank aan de Gamescom. Hieraan gaan toffe, en minder toffe, persconferenties van de grote spelers in de industrie gepaard, waarin de nieuwe info en trailers je om de oren vliegen. Zo kregen we gister een wrede trailer voor onze kiezen, namelijk de Evolve Distillery Map Gameplay Demo.

Voordat de trailer op het groene doek van Microsoft werd getoverd, waggelden er twee shoutcasters het podium op en al snel goten zij een e-sports sausje over de demo die werd gegeven. Hoewel ze soms niet helemaal uit hun woorden kwamen, wisten ze toch een e-sports gevoel aan de trailer te geven, wat een nieuw oogpunt biedt voor de game.

In de demo zien we een nieuwe map. Een gevaarlijke map, waarin zowel monster als jager moeten oppassen voor de lokale beesten en waarin de dynamische sneeuw een pot voor je kan maken of breken. De demo begeeft zich in de eindfase van een match. Het monster evolueert naar zijn uiteindelijke vorm en de jagers maken het slagveld vrij zodat zij zich kunnen focussen op het gevaarte: de kraken. Hoe deze match afloopt check je in de Evovle Distillery Map Gameplay Demo!

Evolve Distillery Map Gameplay Demo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch