Menu Premium
Loading...

Everything You Need To Know About The Destiny Beta Video

Karen Koch 15/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan kunnen we eindelijk aan de slag met de Destiny Beta. De game heeft sinds de onthulling van zijn bestaan enorme hoeveelheden aan hype gegenereerd binnen de game-industrie. Ondertussen zijn we zo dichtbij de opening van de beta dat we al bijna met de controllers in de handen zitten. Om deze hoeveelheden hype te laten groeien, onthult Bungie steeds allemaal kleine stukjes informatie en trailers over deze volgende kaskraker. Vandaag staat de Everything You Need To Know About The Destiny Beta Video op het programma.

Bungie zelf is in ieder geval ook erg enthousiast over de beta van Destiny en kijkt uit naar wat de gamers ervan zullen vinden. Ze beloven veel verschillende mogelijkheden in de wereld van Destiny. Of je nu tegen anderen wil strijden, juist van het verhaal wil genieten of gewoon gezellig met wat anderen samenwerken om de game uit te spelen; het is allemaal al mogelijk in de beta. De keuzes die je maakt in-game, van character creation tot verhaallijnen, zullen allemaal uitgroeien tot grote onderdelen van je immersie in de game waarbij je kunt zien wat voor een impact jij hebt volgens de ontwikkelaars. Bungie drukt de gamers op het hart om ook zeker feedback te geven over de beta en dan vooral over wat ze van de verschillende mogelijkheden van de game vinden, zodat de uiteindelijke release de droom van elke gamer kan worden.

De beta gaat op 17 juli live op de PlayStation 3 en PlayStation 4. De Xbox-fans moeten helaas iets langer wachten. De beta voor de Xbox 360 en de Xbox One opent zijn deuren namelijk pas op 23 juli. Daarna gaat het wel echt een fantastisch feestje worden, want de promotie rondom Destiny, gecombineerd met de reactie van gamers tot nu toe, beloven een nieuwe bestseller! Als je niet in staat bent om aan de beta deel te nemen, hoef je ook niet al te lang meer te wachten op de volledige release. Destiny verschijnt namelijk op 9 september voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Everything You Need To Know About The Destiny Beta Video

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch