Menu Premium
Loading...

EVE: Valkyrie Gameplay Trailer

Andor Joosten 19/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

EVE Online is al jaren bekend als één van de grootste MMO space-simulators, het is dan ook niet raar dat ontwikkelaar CCP Games ervoor heeft gekozen om virtual reality te gebruiken voor hun ruimte sim. Vandaag is de gameplay trailer van EVE: Valkyrie uitgekomen, waarin je kunt zien hoe hard het er aan toe gaat tijdens een dogfight.

Volgens CCP Games is EVE: Valkyrie de meest realistische zero-G shooter van alle platformen met intense team-based dogfights in een VR-omgeving, waardoor de technologie het best tot zijn recht komt. Er is veel aandacht besteed aan de physics van de schepen en de wapens, wat ervoor zorgt dat je je tegenstander goed moet kunnen lezen om zijn aanvallen te ontwijken en zelf een partij verwoesting af te leveren. Verwacht echter niet dezelfde soort strategie en gameplay als in EVE Online, deze game focust zich met name op het knalwerk.

Om te zien hoe EVE: Valkyrie dit allemaal voor elkaar krijgt, is de trailer hierboven zeker geschikt. De game is momenteel in ontwikkeling voor de Oculus Rift en Project Morpheus, maar over een releasedatum is helaas nog niks bekend.

EVE: Valkyrie Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch