Menu Premium
Loading...

Europese Xbox One pre-orders krijgen FIFA 14

David van Arragon 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Microsoft persconferentie is net afgelopen en het voetbal-liefhebbend internet ontploft door de aankondiging omtrent de onlangs herziene Xbox One-release. Europese Xbox One pre-orders krijgen FIFA 14, met de Xbox One exclusieve content FIFA 14: Ultimate Team Legends. Zolang de voorraad strekt, dat wel.

Wat als je absoluut géén FIFA-fan bent? Vooralsnog geldt dit alleen voor de landen waar de Xbox One’s in november van dit jaar worden geleverd, waar Nederland dus niet tussen zit. We weten ondertussen wel dat de Nederlandse Xbox One’s maar liefst twee Triple-A titels krijgen, maar of FIFA 14 er hier één van is, kan nog niet bevestigd worden. FIFA 14 zal in september van dit jaar al wel los verkrijgbaar zijn voor onder andere de Xbox 360 en PlayStation 3. Een kat in het nauw maakt rare sprongen en dit lijkt er één van Microsoft. Consoles verkopen over het algemeen beter als er een multiplayer-blockbuster als packagedeal bij zit. Dat de Xbox One pre-orders zonder extra kosten FIFA 14 erbij krijgen, betekent wel dat Microsoft dieper in de buidel zal moeten tasten dan de bedoeling was.

De Xbox One exclusieve FIFA 14: Ultimate Legends-content geeft je de mogelijkheid om met hedendaagse- en klassieke voetballegendes het voetbalveld te domineren. Enkele grote namen die je op dit moment al in de trailer kunt zien, zijn Frederik Ljungberg, Ruud Gullit en Dennis Bergkamp, maar er zullen ongetwijfeld nog meer grootheden volgen. Voor de fans van FIFA: Ultimate Team is dit natuurlijk goed nieuws. Of dit ervoor zal zorgen dat de Xbox One hierdoor een hernieuwde golf aan pre-orders bij kan schrijven moet nog blijken. Misschien zorgt dit er voor dat de grote teleurstelling die de afgelopen week richting Microsoft is geuit wat zal bedaren. In de tussentijd zit er niks anders op dan rustig afwachten wat het vonnis voor ons kleine landje zal zijn. We kunnen wel alvast naar wat beelden kijken in deze verse trailer!

Europese Xbox One pre-orders krijgen FIFA 14

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch