Menu Premium

Europese prijs van de New Nintendo 3DS is bekendgemaakt

Karim Shehata 06/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit jaar verschijnt de New Nintendo 3DS in Europa. De opgevoerde Nintendo 3DS is al verschenen in Japan, Nieuw-Zeeland en Australië, maar heeft nog altijd geen officiële releasedatum in ons continent. Wel is er nu andere informatie naar buiten gekomen, want we weten hoeveel de New Nintendo 3DS gaat kosten. Voor een adviesprijs van €169,99 verschijnt de handheld dit jaar in de winkels.

Dit heeft Nintendo zojuist bekendgemaakt. De Europese prijs is duidelijk geworden door middel van een e-mail die naar selecte Club Nintendo-leden is gestuurd door de Japanse console- en handheld-maker. Echter zijn we er hierdoor nog niet achter wat de XL-versie van de handheld gaat kosten, want het gaat hier om de normale versie van de New Nintendo 3DS. Een rekensommetje vanuit de Engelse ponden is ook niet mogelijk, want ook zij weten nog niet hoeveel de grotere handheld daar gaat kosten.

Onduidelijk is dus nog wanneer de New Nintendo 3DS verschijnt in Europa, maar je kunt dus wel alvast gaan sparen mocht je geïnteresseerd zijn in deze handheld. Wanneer je overigens lid bent van Club Nintendo en erg veel geluk hebt, is het mogelijk dat je een uitnodiging hebt gekregen om de Ambassador Edition, welke allerlei cover plates bevat, van de New 3DS te bestellen. Deze krijg je dan binnen zeven dagen binnen, ver voor de officiële releasedatum van de handheld in Europa dus. De nieuwe handheld heeft ten opzichte van de ‘normale’ 3DS en 3DS XL een extra stick, een verbeterde CPU, een beter 3D-effect en triggers.

Bron: Videogamer

Europese prijs van de New Nintendo 3DS is bekendgemaakt

Europese prijs van de New Nintendo 3DS is bekendgemaakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch