Menu Premium

Europese lancering HTC Vive verloopt stroef

Boy Körver 06/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het
Afgelopen week kreeg de HTC Vive de langverwachte launch. De start van de verzending van de VR-kit van HTC lijkt echter moeizaam te verlopen. Via verschillende sociale media delen consumenten hun onvrede over de levering en communicatie rondom de Vive.
De leveringsproblemen, die vooral in de Europa ondervonden worden, hebben volgens kopers te maken met de manier van betalen; terwijl de met een credit- of debetkaart aangeschafte kits nog niet verzonden zijn, zullen de orders betaald met PayPal wel binnenkort op de deurmat vallen. Het is niet duidelijk of dit iets te maken heeft met de moeilijkheden die Digital River had met de transacties. Het bedrijf, door HTC gekozen als verwerker van het betalingsverkeer, zette onbewust een fraudeblokkering in werking op een deel van de credit- of debetkaarttransacties.
Een 8000-berichten-tellende Reddit-pagina laat zien dat mensen met een (pre-)order niet tevreden zijn over de communicatie omtrent de problemen. In Europa is HTC verantwoordelijk voor de distributie van de Vive en dus proberen velen de HTC-klantenservice te bereiken. Naast dat dit stroef lijkt te verlopen, ontstaat er nog niet veel duidelijkheid over wanneer de VR-kit bij mensen geleverd gaat worden, dit tot onvrede van de gebruikers.
Zit jij ook bij de voordeur op je gepre-orderde HTC Vive te wachten? Laat het ons weten in de comments, wij zijn erg benieuwd!
Bron: Eurogamer
Europese lancering HTC Vive verloopt stroef

Europese lancering HTC Vive verloopt stroef

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch