Menu Premium

ESA gooit deuren open voor publiek op E3 2017

Maarten van Steijn 09/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor het eerst sinds alle 22 edities van de jaarlijks terugkerende E3, is het dit jaar mogelijk om als doorsnee gameliefhebber een ticket te bemachtigen voor de E3 2017. Je hoort het goed! Naast de aanwezige pers, uitgevers en retail, is er ook toegang voor het gewone publiek op E3 2017.

ESA, de organisatie achter de E3, gaat vanaf 13 februari 15.000 tickets in de verkoop gooien. Waar de E3 voorheen helemaal geen consumenten binnen liet, zijn ze tijdens de E3 van 2015 op uitnodiging al begonnen met het toelaten ruim 4000 grote fans in hun beurshallen. Vorig jaar zijn er ook 5000 bezoekers toegelaten tijdens E3 Live. Dit evenement vond plaats in een ander gedeelte van de stad en dus niet in de LA Convention Centre.

Niet alleen zijn er nu dus tickets te bemachtigen, ook zijn er discussie gaande over het uitbreiden van de E3 Live show. ESA wil namelijk Game Awards presentator en producer Geoff Keighley discussies laten voeren als extra onderdeel van het evenement.

Ook blijkt dat de fans met een ticket bijna nergens aan onttrokken worden. Zo mogen ze alle beursvloeren volledig betreden en krijgen ze toegang tot de VIP Business Lounges. Ook hoopt ESA dit jaar grote streamers naar hun evenement te trekken.

Zie jij het idee van een hele massa aan gasten tijdens de E3-dagen zitten? Of had het gewoon exclusief voor de pers blijven? Laat het horen in de comments!

Bron: Polygon

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch