Menu Premium

Er wordt nu gewerkt aan een Westerse release van Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age

Jeroen Wiersma 31/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was een beetje te verwachten gezien de trend die Square Enix en Armor Project in hebben gezet met andere delen uit de reeks, maar tot afgelopen vrijdag – de dag voordat de game uit zou komen in Japan – was er nog niks zeker. Met de video die designer Yuji Horii deelde werd de release echter ook voor ons een klein feestje, want de Westerse release van Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age is bevestigd.

Zoals we kunnen zien gaan de slimes, die al meer dan 30 jaar een concept zijn, in de koffer en gaan ze op reis. Blijkbaar is er geen vliegtuigmaatschappij die slimes in de bagage accepteert, want ze arriveren hier niet eerder dan ergens in 2018. De lokalisatie wordt meteen goed aangepakt, want de game wordt vertaald in maarliefst vijf andere talen.

Hoewel onbevestigd, is te verwachten dat ook de Westerse release beschikbaar zal zijn voor de PlayStation 4, 3DS en uiteindelijk ook de Switch. De Japanners moeten de release op de Switch ook nog afwachten, maar zij hebben dit weekend al menig uurtje in de wereld van Dragon Quest 11 kunnen doorbrengen op de andere platformen, dus praktisch de hele game staat inmiddels op Youtube, mocht je in de tussentijd meer willen zien van de game. Meer informatie rond de Westerse release van Dragon Quest 11 kunnen we verwachten in de herfst. Zet jij volgend jaar de deur open voor de bezoekende slimes?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch