Menu Premium

Er ligt een grote spoiler over het einde van Resident Evil 7 op straat

Maarten van Steijn 17/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kijk uit waar je je de komende dagen met je vingertjes op klikt op het internet. Er ligt namelijk een enorme spoiler over het einde van Resident Evil 7 op straat. Alhoewel de game pas op dinsdag 24 januari 2017 uit moet gaan komen, is de game in het Midden-Oosten een week voor de release gelekt. Een gevolg hiervan is dus dat er een dikke spoiler online te vinden is over het einde van de game.

Deze gelekte versie van de game is afkomstig uit de PlayStation 4- en Xbox One-versies, aangezien Steam een dik slot gooit op hun games voor de PC, die er pas vanaf gaat op de release. Saudi Arabë, Qatar en Bahrain zijn een aantal van de landen waar de game wel al in handen van een aantal fans is beland.

Wel is het zo dat de spoiler die daadwerkelijk online staat, nog een hoop vraagtekens met zich meebrengt. Geheel ingelicht en op de hoogte van het verhaal zul je dus waarschijnlijk niet zijn als je de spoiler onverhoopt in je gezicht geduwd krijgt.

Toch is het verstandig even extra scherp te blijven als je online iets opzoekt in de context van deze game, juist ook omdat Resident Evil 7 een hoop verrassingen in het verschiet heeft liggen.

Ga jij vanaf nu je anti spoiler filter op je netvlies installeren tot de release datum op 24 januari? Of verwacht je toch niks tegen te komen aankomende week? Laat het weten in de reacties!

Bron: eurogamer.net

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch