Menu Premium

Er komt mogelijk een nieuwe Ratchet and Clank naar de PS4

Hylke Haagsma 11/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ratchet and Clank, wie kent dat duo nou niet? Op de PS4 kwam de laatste game alweer in 2016 uit en dit was een remake van de eerste titel in de franchise. Veel mensen zien dit als een van de beste games op de PlayStation 4. Er gaat nu een gerucht rond dat er weer een nieuwe deel aan zit te komen…

Komen Ratchet and Clank dan echt terug?

Colin Moriarty was een editor bij IGN en een co-founder van de Kinda Funny gaming podcast. Hij gaf een tease in de 59ste aflevering van Knockback dat het best wel eens zo zou kunnen zijn dat we een nieuwe game krijgen. Hij sprak over meerdere PlayStation titels  en hij gaf aan dat “We niet het laatste van Ratchet & Clank op de PS4 hebben gezien”.

Waarom zou Moriarty dit weten?

Hoewel het sowieso slim is om hier speculatief te zijn, leidde Moriarty eerder de PlayStation-divisie bij IGN. Als zodanig heeft Moriarty misschien connecties gehad bij Sony, evenals zijn ontwikkelstudio’s, waaronder die van de Ratchet & Clank-serie. Dit lijkt erop te wijzen dat Moriarty’s tease een zekere mate van nauwkeurigheid met zich mee kan brengen.  Hoe dan ook, ongeacht Moriarty’s niveau van inzicht bij Sony. Moet de mogelijkheid van een nieuwe Ratchet & Clank-titel als gerucht worden behandeld. Er is op dit moment geen informatie rechtstreeks afkomstig van Sony of Insomniac, dus tot die tijd moeten dergelijke teases met een flinke soeplepel zout worden genomen.

Het idee dat er een nieuw Ratchet & Clank-spel zou kunnen zijn, is natuurlijk heel aantrekkelijk voor veel fans.
Ook al zullen sommigen op dit punt misschien een beetje gedesillusioneerd raken met de serie. Immers, de slecht ontvangen Ratchet & Clank-animatiefilm uit 2016, waarmee de remake van het spel samenviel, was voor velen behoorlijk teleurstellend.

Zie jij een nieuwe Ratchet and Clank wel zitten? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch