Menu Premium

Er komt een tweede Halo Wars 2 beta

Soraya van der Weiden 12/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kent het wel, je koopt een game en deze blijkt bij het opstarten toch niet helemaal lekker te lopen. De horror! Om zulke tragedies te voorkomen werd er in juni een beta gehouden voor de nieuwe Halo Wars. Aan de hand van de feedback zijn er een aantal dingen verandert en komt er een tweede Halo Wars 2 beta.

Dan Ayoub, opperbaas strategie games bij de studio 343 Industries, vertelt in een uitgebreide blog alles over de veranderingen na de allereerste beta. Waar het vooral op neer komt, is dat de game nu lekkerder loopt en een stuk duidelijker geworden is. In de beta van juni kwam naar voren dat de game qua synchronisatie en stabiliteit nog veel te wensen overliet. Ook waren veel dingen onduidelijk of onhandig. Onder andere de controls zijn nu aangepast, zodat je veel sneller en gemakkelijker dingen kunt doen. Daarnaast is de connectie aangepast om de frustratie van lag tegen te gaan.

Deze veranderingen zijn allemaal doorgevoerd en zullen ook merkbaar zijn in de tweede beta. Anders dan de vorige beta, zal deze niet alleen voor de Xbox One zijn, maar ook voor Windows 10. De tweede Halo Wars 2 beta staat gepland voor begin 2017. Meer weten over Halo Wars 2? Steven en Boris praten je bij!

Bron: Xbox Wire

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch