Menu Premium

Er komt binnenkort nieuws over Crackdown 3

Karen Koch 05/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hey, weet je nog dat in 2014 Crackdown 3 werd aangekondigd? Je vraagt je nu misschien af wat daar eigenlijk mee is gebeurd, hebben we massaal een release gemist of is het echt stil gebleven rondom de game? Nou, dat laatste is dus de waarheid. Gelukkig is de stilte eindelijk doorbroken met een enkele tweet: er komt binnenkort nieuws over Crackdown 3!

Na de aankondiging van Crackdown 3 in 2014 heeft de game in 2015 nog even zijn kop laten zien op de Gamescom 2015. Als je achter de gesloten deuren mocht kijken, tenminste… Sindsdien kregen we voornamelijk krekelgeluiden te horen wanneer we naar nieuws over deze game zochten. Waar was onze explosieve actie gebleven? Wanneer konden we meer verwachten?

Wat we aan nieuws kunnen verwachten, en wanneer, is nog niet bekend. Eigenlijk is de tweet dus meer een bekendmaking van het feit dat er ergens in de toekomst een bekendmaking gaat zijn. Dat maakt echter helemaal niet uit, want Crackdown 3 staat al sinds de onthulling op de E3 in 2014 op de radar bij veel mensen! De game staat ook nog altijd op de planning om dit jaar uit te komen, dus ze mogen wel opschieten met dat nieuws.

Crackdown 3 staat op de planning om dit jaar dus te verschijnen voor de PC en de Xbox One. Hopelijk kunnen we binnenkort dus een releasedatum en wat gameplay verwachten.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch