Menu Premium

Er komen waarschijnlijk meer Tomb Raider games aan

Hylke Haagsma 12/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2013 begon een nieuwe trilogie voor Lara Croft. Tomb Raider sloot deze trilogie af met Shadow of the Tomb Raider, een game die vorig jaar uit kwam. Producer Jonathan Dahan vertelde aan USGamer dat hij “extreem verrast” zou zijn als de franchise hiermee tot een einde zou zijn gekomen. We hebben dus mogelijk nog niet het laatste gezien van Lara Croft.

Meer Tomb Raider

“Ik zou enorm verrast zijn als we er niet meer van zouden zien”, zei Dahan. “We kunnen niets zeggen over wat er nu gebeurt, maar het zou me zeer verbazen als we niet meer zouden horen over de franchise.” De Tomb Raider-franchise is een van de grootste en bekendste games en nog veel meer met de filmserie die onlangs opnieuw is opgestart met Alicia Vikander in de hoofdrol.

Komt Tomb Raider op de volgende generatie uit?

Dahan zei ook in het interview dat hij blij is om te zien “wat de toekomst biedt in termen van technologische vooruitgang.” Deze uitspraak is opmerkelijk gezien het gerucht gaat dat Microsoft dit jaar op E3 ??over zijn next-gen-plannen zou praten, terwijl ook Sony naar verluidt  met een PlayStation 5 bezig is. De Xbox One en PS4 zijn in 2013 gelanceerd, dus die generatie zou binnenkort kunnen eindigen. Shadow of the Tomb Raider’s nieuwste uitbreiding, The Grand Caiman, is nu verkrijgbaar. Het introduceert een “woeste godheid” die spelers moeten verslaan om de onschuldige dorpsbewoners van San Juan te redden.

Zitten jullie te wachten op meer Tomb Raider? Of is het voorlopig wel even genoeg geweest met mevrouw Croft? Het eerste deel in de trilogie voelde verfrissend aan en ook de andere delen waren visueel ijzersterk. Het verhaal liep volgens sommige mensen wel wat minder in het tweede en het derde deel van de trilogie. Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch