Menu Premium

Twee PUBG-games voor de smartphone op komst

Sebastiaan Brassinga 04/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hot nieuws op de maandag. De populaire pc-game PlayerUnknown’s Battlegrounds, die later deze maand eveneens voor de XBOX One verschijnt, komt nu eveneens naar de smartphone. Dat heeft uitgever Tencent maandag bekend gemaakt. Overigens gaat het niet om een, maar om een twee PUBG-titels voor het mobiele platform.

Het gaat hier om PlayerUnknown’s Battlegrounds: Army Attack. Afgaande op de trailer draait de game om actie, met motorstunts en een legio aan spectaculaire explosies. Ook lijkt de zee een plaats van gevecht te worden in PlayerUnknown’s Battlegrounds: Army Attack.

PUBG schopt nog altijd kont

De tweede titel gaat door het leven als PUBG Mobile: Battlefield. Deze game wordt ontwikkeld door Tencents Lightspeed & Quantum Studio. Hierbij lijkt het erop dat men de speler een PUBG-ervaring wil geven die meer lijkt op het pc-origineel.

Vermoedelijk zullen we nog even moeten wachten op het tweetal mobiele PUBG-games. De Chinese uitgever heeft te kennen gegeven dat de releases eerst in China zullen plaatsvinden. Zijn jullie geïnteresseerd in deze mobiele PUBG-games? Laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch