Menu Premium
Loading...

Er komen maarliefst twee nieuwe characters naar Heroes of the Storm

Tim Koelen 04/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Spelers van Heroes of the Storm opgelet! Er komen twee gloednieuwe Heroes naar de arena! Dit keer is het de beurt aan het World of Warcraft-universum, want King Varian Wrynn en Ragnaros komen naar Blizzard’s MOBA.

In World of Warcraft hebben we afscheid moeten nemen van King Varian Wrynn, de onomstreden leider van ‘The Alliance’. Gelukkig kunnen we nu dus aan de slag met deze character in Heroes of the Storm. Varian zal de eerste “multi-class Hero” zijn in de MOBA. Dit betekent dat hij zowel uitgerust is met een zwaard en schild (in een rol als Tank), maar er zijn ook twee andere agressievere rollen die hij kan aannemen, en heeft daarbij één of twee zwaarden tot zijn beschikking. De rollen kan je tijdens een game wisselen, zodat je je kan schikken naar het verloop van een potje.

Ragnaros zal ditmaal zijn rentree maken in de Heroes of the Storm arena. Al eerder konden we genieten van deze eindbaas in onder andere de klassieke raid ‘The Molten Core’ en later in ‘The Firelands’ van World of Warcraft. Daarnaast was hij ook een tegenstander in Hearthstone’s Adventure ‘Blackrock Mountain’. Ragnaros komt met een vernieuwende ability genaamd Molten Core, waarbij hij kan fuseren met een fortress om zo de tegenstander flink wat schade te kunnen doen aanbrengen.

Varian zal 15 november beschikbaar zijn voor alle spelers van Heroes of the Storm, Ragnaros wordt pas verwacht in december. Daarnaast is er ook een nieuwe Brawl aangekondigd voor de game met de naam “Blackheart’s Revenge”. In deze asymmetrische gamemodus is er een aanvallend, en verdedigend team. Als verdedigend team zal je er alles aan moeten doen om Blackheart en de aanvallende partij tegen te houden zodat zij jouw ‘Core’ niet kunnen slopen.

Als laatste is er ook nog ‘The Nexus Challenge’. Speel samen met een vriend in Heroes of the Storm om meerdere rewards te unlocken in zowel Heroes of the Storm als in Overwatch! Zo krijg je na 15 potjes een nieuwe skin voor Genji in Overwatch, of na 30 potjes een nieuwe mount in Heroes of the Storm. The Nexus Challenge duurt van 15 november tot 4 januari.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch