Menu Premium

Er is nog veel mogelijk met de Xbox 360 volgens Undead Labs

Lisette Atsma 27/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

“Het is niet alsof de Xbox 360 op 22 november opeens in een pompoen is verandert”, zegt Sanya Weathers, ontwikkelaar bij Undead Labs als reactie op de vraag hoelang de Xbox 360 nog een markt zou hebben. Microsoft heeft zelf aangegeven nog tot ongeveer 2016 de current-gen console te blijven ondersteunen. Activision zegt daarentegen dat de sales in het laatste kwartaal van 2013 hen waren tegengevallen en ver beneden de verwachting lag. De ontwikkelaar van de game State of Decay ziet het heel wat rooskleuriger in, want er is nog veel mogelijk met de Xbox 360 volgens Undead Labs.

State of Decay is een zombie-survival game. De focus van de game ligt echter meer op survival dan op de zombie’s. De game is het vlaggenschip van ontwikkelaar Undead Labs. State of Decay, welke in juni van het afgelopen jaar uitkwam, kreeg in december zijn eerste DLC. Ondanks de hype rondom de nieuwe consoles, laat de ontwikkelaar weten dat State of Decay: Breakdown vier keer beter verkocht dan Undead Labs ooit had durven dromen. Volgens de studio zijn er genoeg mensen die niet de eerste run van een nieuwe console willen hebben, of er simpelweg het geld niet voor kunnen neerleggen. Deze mensen willen ze graag opties bieden door games te blijven maken voor de Xbox 360.

Undead Labs heeft een exclusief contract met Microsoft voor het exclusief ontwikkelen van meerdere games voor de Xbox-platformen, waaronder mogelijk een nieuwe State of Decay-titel voor de Xbox One. Daarnaast zit er een nieuw DLC-pakket voor State of Decay aan te komen, genaamd Lifeline. Binnenkort wordt er meer info bekendgemaakt over dit DLC-pakket voor State of Decay.

Er is nog veel mogelijk met de Xbox 360 volgens Undead Labs

Er is nog veel mogelijk met de Xbox 360 volgens Undead Labs

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch