Menu Premium
Loading...

Er is een nieuwe trailer verschenen voor South Park: The Fractured But Whole

Tim Koelen 08/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game komt weliswaar niet┬ádit jaar uit, maar vandaag is er wel een trailer verschenen voor South Park: The Fractured But Whole! Check hierboven de video voor Cartman als ‘The Coon’ en zijn mede-superhelden.

Waar je in het vorige deel nog in de magische wereld van ‘The Stick of Truth’ dook, is ditmaal het thema superhelden. Matt Stone en Trey Parker, de makers van de South Park-serie, grijpen iedere kans om in hun nieuwe game onder andere de Marvel en DC-universes op de hak te nemen.

In de trailer komen een aantal bekende vriendjes terug uit het bergdorpje, waaronder Kenny als Mysterion, Kyle ‘The Human Kyte’, Stan is Toolshed, en natuurlijk kunnen we Butters niet vergeten als de duivelse Professor Chaos. Een klein detail is toegevoegd aan de trailer, want Cartman en co. moeten het niet alleen opnemen tegen Professor Chaos, maar er schuilt ook een complot achter de verdwijning van een kat.

Ben jij “the new kid on the block” ┬ádie zijn/haar intrede maakt in deze game? Aan je windjes kan het niet liggen, die schijnen de tijd zelfs te kunnen stoppen. Ben je al hyped voor de game? South Park: The Fractured But Whole verschijnt begin volgend jaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

 

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch