Menu Premium

Star Wars krijgt een derde televisie show op Disney+

Hylke Haagsma 15/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iron Man-regisseur Jon Favreau’s werkt aan de nieuwe Star Wars-tv-serie The Mandalorian en er is een serie in de maak met Rogue One-acteur Diego Luna als Cassian Andor. Dat wisten we al, maar nu is bekend geworden dat er een derde serie in de maak is voor Disney +. We vertrekken vaker naar een sterrenstelsel hier ver ver vandaan!

Meer Star Wars voor Disney +

Bob Iger, CEO van Disney, bevestigde¬†dit tijdens een presentatie van vandaag. Waar hij ook aankondigde dat de volgende film na Rise of Skywalker van Game of Thrones’ D.B. Weiss en David Benioff zal zijn.

De Mandalorian volgt het verhaal van een premiejager gespeeld door Game of Thrones en Narcos-acteur Pedro Pascal, terwijl de andere, naamloze serie met Luna het verhaal volgt van Cassian Andor en de droid K-2SO, die wordt gespeeld door Alan Tudyk.

Een derde show!

Wat betreft de derde show? Iger bevestigde dat het voor de nieuwe Star Wars-film in 2022 zal worden uitgebracht, maar dat is alles wat hij te zeggen had.

“My guess is there probably will be at least one more live-action series that we produce for Disney +, a Star Wars series, before we release the next film. I believe these TV series will be extremely popular for Star Wars fans and very very valuable to Disney+ while we gear up for the next set of films.”

De allerbelangrijkste Star Wars-filmserie gaat door in de nasleep van de Rise of Skywalker. Dat gaat gebeuren in december en daarna zal pas in 2022 de nieuwe film van Weiss en Benioff volgen. De Mandalorian gaat in november in première via Disney +. De Andor / K-2SO serie zal in 2021 volgen.

Zit jij te wachten op deze nieuwe serie’s? En in welke serie heb je het meeste zin? Laat het ons weten in de comments! En stel daar ook gelijk al je vragen! Drop het in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch